Messin ihmeellinen esitys

Ensimmäinen kierros 2017-2018 kauden La Liga on päättynyt 5 peliä. Barcelona on sidottu La Ligaon voittamattomaan ennätykseen. Lionel Messi voitti CD Leganés 3-1 -kotikonttorin hattutempun. Täällä meillä on myös monia pelaajien Jalkapallo pelipaidat, ja me annamme sinulle suuri yllätys.

27. minuutilla Barcelona sai vapaapotkun rangaistusalueen eteen ja Lionel Messi (10.) tasoitti vasemman jalansa pisteet 1-0: n läheisyydessä. 32. minuutilla Philippe Coutinho meni suoraan ja Lionel Messi sai maalin ja murtautui rangaistusalueelle. Vasen jalka laskeutui maalin vasemmasta alakulmasta, laajentaen pisteet 2-0. 68. minuutilla Nabil el Zhar laukaisi Sergi Roberto -joukkueelle ja lensi maalin vasemmalle alakulmaan ja voitti maalin 1: 2. 87. minuutilla Ousmane Dembélévälittää rajoitetun alueen, nro 10 pelipaita Lionel Messi otti pallon edestä ja takaa. Vasemmistoliike rikkoi maalia ja lukitsi pisteet 3-1.

Yllään No. 10FC Barcelona pelipaitaLionel Messi nappasi pallon etupuolelle ja vasempaan jalkakääntään voittamaan maalin ja lukitsi pisteet 3-1.

Lionel Messi, Jumalan rakkaus, täytti Barcelonassa 38 räppäämätöntä tittelinsä ja liitettiin myös La Liga-historian voittamaton ennätys. Toivon myös, että Lionel Messi on entistäkin onnekas seuraavassa ottelussaan.