Paris Saint-Germain kääntää vierasottelunsa ja etenee Mestarien liigan välieriin

Mestarien liigan puolivälierissä Barcelona hävisi kotonaan 1-4 Paris Saint-Germainille. Lopulta Paris kääntyi ja voitti kokonaistuloksilla 6-4. Kolmen vuoden jälkeen Paris Saint-Germain pudotti jälleen Barcelonan Mestarien liigassa ja eteni Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon.
Tämän pelin kääntöprosessin voidaan sanoa olevan täynnä draamaa. Molempien osapuolten suorituksesta tämän pelin alun jälkeen päätellen Barcelona, joka johti 3-2-johtoon ensimmäisessä erässä vierasottelussa, on selvästi parempi puoli. He eivät vain menneet 1-0-johtoon, vaan he myös tukahduttivat Paris Saint-Germainin täysin taktisesti. Peli alkoi kuitenkin kääntyä 29. minuutilla, ja Paris Saint-Germain pelipaita pukeutunut Barcola tuli tämän käännöksen avainpisteeksi. Sen lisäksi, että hän sai Araujon pois punaisella kortilla, hän antoi myös tarkan syöttöpisteen 40. minuutilla, mikä auttoi Dembeliä tekemään maaleja vanhaa seuraansa vastaan sekä kotona että vieraissa. Myöhemmin portugalilainen keskikenttäpelaaja Vitinha teki Dembélén tavoin maalin Barcelonaa vastaan sekä kotona että vieraissa. Molempien osapuolten yhteispisteet tasoittuivat 4-4. Seuraavassa pelissä Barcelona menetti kotietunsa. Cancelo taklattiin Dembeleen ja hän voitti rangaistuspotkun. Mbappe teki rangaistuspotkumaalin ja Paris siirtyi johtoon. Ottelun 89. minuutilla Paris aloitti vastahyökkäyksen. Mbappe teki maalin kahdesti lisälaukauksella maalin eteen. Paris voitti 4-1 vierasottelussa, kaatoi onnistuneesti kokonaispisteet 6-4 ja palasi Mestarien liigan välieriin kolmen vuoden jälkeen.
Dembélé riisui FC Barcelona pelipaita ja liittyi Paris Saint-Germainiin viime vuoden kesäikkunassa. Tuolloin hänen eronsa Barcelonasta ei ollut miellyttävää. Ensimmäisellä kierroksella Dembele juhli villisti maalinteon jälkeen, mikä aiheutti tyytymättömyyttä monien Barcelonan fanien keskuudessa. Palattuaan Barcelonan kotikentälle toisella kierroksella kotifanit jopa bouhusivat hänelle. Barcelonan fanien kiukun ja hyökkäysten keskellä Dembele pelasi parhaan pelinsä Paris Saint-Germainiin liittymisensä jälkeen ja voitti ottelun pelaaja -palkinnon.