Kane tuplaa, kun Bayern etenee Mestarien liigan puolivälieriin

UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalin toisessa osaottelussa kaudella 2023-24 Bayern kohtasi Lazion kotonaan. Ensimmäisellä puoliajalla Kane ja Muller, jotka pukeutuivat FC Bayern München pelipaita, tekivät peräkkäin maalin, jolloin Bayern johti 2-0. Toisella puoliajalla Kane teki jälleen maalin ja teki maalin kahdesti. Lopulta Bayern voitti Lazion kotonaan 3-0 ja eteni Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon kokonaistuloksella 3-1.
Ensimmäisellä kierroksella Bayern valitettavasti kärsi 0-1-tappion. Kuitenkin toisella kierroksella Bayern osoitti vahvan hyökkäyksen. Kane pelasi hyvin tässä pelissä. Hän teki kaksi maalia ja nousi Bayernin parhaaksi pelaajaksi. Kotivoittaja sankari! Tällä kaudella Bayern-paitaa pukeutunut Kane teki 33 ottelussa 33 maalia ja 8 syöttöä. Mbappe on tasan viiden pääliigan eniten maaleja tehnyt pelaaja. Myös veteraani Muller löysi muotonsa pelissä, ja hänen paluunsa teki Bayernin hyökkäyksestä tasaisempaa.
Vaikka Bayern on pelannut huonosti viime peleissä, vain 1 voitto, 1 tasapeli ja 3 tappiota viidestä pelistä. Se on 10 pistettä jäljessä liigan kärjestä, ja sillä on hyvin vähän toivoa mestaruudesta. Mutta Mestarien liigassa he ylläpitävät vahvaa kilpailukykyä. Bayern keskittyy tällä hetkellä Mestarien liigaan, ja Kane on avain joukkueen kilpailuun Mestarien liigasta tällä kaudella. Jos Kane pystyy jatkamaan näin erinomaisen muodon ylläpitoa, uskon, että Bayernin mahdollisuudet voittaa Mestarien liiga tällä kaudella paranevat entisestään. Joka tapauksessa ihmiset toivovat, että Kane voi saavuttaa jotain tällä kaudella FC Bayern München pelipaidat.