Dortmundin kolmannen kierroksen romahdus

Bundesliiga etenee kiivaasti. Tämän kierroksen kolmas kierros on Borussia Dortmundin ja Werder Bremenin välinen kilpailu. Tässä pelissä Borussia Dortmundin vahvuus on edelleen suhteellisen vahva. Itse asiassa pelin tulos on edelleen ennustettavissa. Ottelun alun jälkeen Dortmund käytti hyväkseen vahvaa joukkuettaan 0-2-johtoon. Mutta Dortmund alkoi murentua myöhemmissä vaiheissa, ja Werder Bremen voitti Borussia Dortmundin 3-2. Paikalla Jalkapallo pelipaidat pukeutuvat fanit olivat myös erittäin vihaisia ​​tuloksesta.

Borussia Dortmund oli myös erottamaton Werder Bremenistä pelin alussa. Dortmund pääsi umpikujaan vasta pelin ensimmäisen puoliajan tauolla, 1-0! Ottelun toisella puoliskolla 76 minuuttia Dortmund lisäsi johtoaan jälleen 2-0. Borussia Dortmund pelipaita olleet fanit näyttävät näkevän toivoa voitosta. Mutta Werder Bremen käynnisti kovaa hyökkäystä viimeisellä jaksolla. Vain kuudessa minuutissa Werder Bremen teki 3 maalia peräkkäin ja teki eeppisen paluun. Borussia Dortmund hävisi Werder Bremenille 2-3.