Inter Milan kääntää 2-1 voiton Tottenham Hotspurille

Euroopan jalkapallomaajoukkueiden uusi kausi avattiin. Inter Milan vs. Tottenham Hotspur. Inter Milan voitti Tottenham Hotspurin kahden vuoden voiton jälkeen Mestarien liigassa 2: 1. Tuhannet fanit näyttämöllä pukeutui Jalkapallo pelipaidatkatsomaan peliä.

Ensimmäisellä puoliskolla Inter Milanilla oli pitkäaikainen etu, mutta ei onnistunut. Ensimmäisellä puoliskolla kaksi joukkuetta vaihtoivat maalia ja molemmat osapuolet pelasivat helposti toisella puoliskolla. Pelin 52. minuutilla Tottenham Hotspur rikkoi umpikujaan ja Tottenham Hotspur keskikenttäpelaaja Erikson teki maalin, jonka avulla joukkue sai lyönnin 1: 0. Lopussa 85. minuutin pelin, ICardi, kapteeni Inter pelipaita, iski hänen oikea jalka ja sai suoran kulman. Inter Milan Icardi otteli Mestarien liigan ensimmäisessä näyttelyssä. Inter Milano tasoitti pelin ja pisteet oli 1-1. Molemmat osapuolet tulivat pysähtymisvaiheeseen, ja Vecino käytti kulmapotkua saadakseen otsikon ja voitti maalin loppuosassa 2: 1. Toisen minuutin välein, Inter Milano tuki kulmapotkua täydentää lore. Inter Milan 2-1 päinvastoin voitti.

Loppujen lopuksi Inter Milan, Serie A-jättiläiset, jotka palasivat Mestarien liigaan kuuden vuoden kuluttua, voitti Tottenham Hotspur 2-1 kotona.