Argentiina hävisi Saudi-Arabialle 1-2

Eilen illan MM-lohkoottelussa Argentiina kohtasi Saudi-Arabiaa. Myös faneilla oli omat Jalkapallo pelipaidat yllään. Itse asiassa Argentiina on vahvuudeltaan Saudi-Arabian yläpuolella, ja tämän pelin tulosta voidaan odottaa. Mutta tulos oli hämmästyttävä.

Koska Argentiinassa on niin paljon nimekkäitä pelaajia, liian monet ihmiset eivät voineet kuvitella, että Argentiina hävisi MM-kisojen ensimmäisessä ottelussa. Pelin uskottiin olevan Argentiinalle helppo, mutta Argentiina teki maalittoman tasapelin Saudi-Arabian kanssa ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla, kun Argentiina world cup 2022 pelipaita pukeutunut Messi teki rangaistuspotkun, Saudi-Arabia teki kaksi maalia 10 minuutissa. Lopulta Argentiina ei pystynyt tasoittamaan tilannetta 1-2.

Argentiina loi suurimman järkytyksen MM-kisoissa, ehkä tämä on urheilukilpailun viehätys.